Krvavica sodi med klasiko tradicionalne slovenske kuhinje. Njena zanimivost pa je, da jo v vsaki regiji proizvajajo nekoliko drugače. Krvavica Mesnin Bohinja je narejena iz kakovostnih surovin, med katere sodita tudi ješprenj in riž. Od začimb najbolj in značilno izstopata majaron in meta.
Tip izdelka: | Kuhana pasterizirana klobasa |
Naziv izdelka: | KRVAVICA |
Sestavine: | kuhano svinjsko meso in drobovina, ješprenj (vsebuje GLUTEN), riž, kri, kuhinjska sol, začimbe, sladkor, ojačevalci arome: E621, E627, E631, sušena zelenjava, dekstroza, koruzni škrob, rastlinsko olje, barvilo: ribofl avin |
Energijska vrednost: | 651 kJ/ 156 kcal, maščobe 7,7 g, od tega nasičene maščobe 3,0 g, ogljikovi hidrati 14,8 g, od tega sladkorji <0,5 g, beljakovine 6,9 g, sol 1,6 g |
Alergeni: | GLUTEN |
Rok trajanja: | 14 dni |
Opombe: | / |
Količina: | približno 500g - 1 par | ||
Pakiranje: | vakuum | ||
PEM | kg |