Žolca
Žolca je pripravljena iz kuhanega svinjskega mesa, soli in naravnih začimb. Običajno se jo postreže narezano na kose, največkrat okisano s čebulo ali z vloženo zelenjavo.
Tip izdelka: |
Želetinasti izdelek |
Naziv izdelka: |
ŽOLCA |
Sestavine: |
svinjsko meso, voda, želatina, začimbe (česen, poper), konzervans (natrijev nitrit) |
Energijska vrednost: |
877 kJ/211 kcal; maščobe: 17,0 g; od tega nasičene maščobe: 6,0 g; ogljikovi hidrati: <1g; od tega sladkorji: <1 g; beljakovine: 15,0 g; sol: 1,5 g |
Alergeni: |
GLUTEN |
Rok trajanja: |
14 dni |
Opombe: |
/ |
|
|
|
|
Količina: |
|
|
približno 200g |
Pakiranje: |
|
|
vakuum |
PEM |
|
|
kg |