slika_izdelka

Bohinjski želodec s kašo

Bohinjski želodec s kašo sodi med tradicionalne gorenjske jedi. Rahlo podimljen Bohinjski želodec s kašo se pripravlja s kuhanjem v vodi do temperature središča +72 °C. Odličen je kot glavna jed s krompirjevo ali francosko solato ter mesna priloga k ričetu ali pasulju.

Priprava:

Tip izdelka: Poltrajna klobasa
Naziv izdelka: BOHINJSKI ŽELODEC S KAŠO
Sestavine: svinjsko meso, svinjsko mastno tkivo, goveje meso, voda, prosena kaša, začimbe, sol, dekstroza, stabilizator (difosfat, trifosfat), antioksidant (natrijev askorbat), konzervans (natrijev nitrit)
Energijska vrednost: 1078 kJ/258 kcal; maščobe: 16,0 g; od tega nasičene maščobe: 6,4 g; ogljikovi hidrati: 8,2 g; od tega sladkorji: 1,6 g; beljakovine: 20,4 g; sol: 2,77 g
Alergeni: /
Rok trajanja: 30 dni
Opombe: /
Količina: približno 700g približno 500g
Pakiranje: vakuum vakuum
PEM kg kg