Prekajen svinjski vrat
Prekajeni svinjski vrat je klasično nasoljen ter vroče dimljen in termično obdelan, tako da je primeren za uživanje brez segrevanja, še boljši okus pa dosežemo s segrevanjem. Odličen je kot priloga vseh vrst enolončnic, s hrenom ali krompirjevo solato.
Tip izdelka: |
Prekajeno meso |
Naziv izdelka: |
PREKAJEN SVINJSKI VRAT BK |
Sestavine: |
svinjski vrat, sol, začimbe (poper, lovor), konzervans (natrijev nitrit) |
Energijska vrednost: |
1368 kJ / 330 kcal; maščobe: 28,2 g; od tega nasičene maščobe: 12,2 g; ogljikovi hidrati: 0,2 g; od tega sladkorji: < 0,1 g; beljakovine: 18,9 g; sol: 4,99 g |
Alergeni: |
/ |
Rok trajanja: |
90 dni |
Opombe: |
/ |
|
|
|
|
Količina: |
približno 2500g |
približno 1200g |
približno 500g |
Pakiranje: |
vakuum |
vakuum |
vakuum |
PEM |
kg |
kg |
kg |