Loške mesnine d.o.o.

Kidričeva cesta 63a

4220 Škofja Loka

info@loske-mesnine.si

fax.: 04/ 51 30 303

DIREKTOR:

Mitja Vodnjov

Tel.: 04 51 30 301

GSM: 041 980 351

mitja.vodnjov@loske-mesnine.si

RAČUNOVODSTVO:

Mojca Gartner, vodja računovodstva

Tel.: 04/ 51 30 343

fax.: 04/ 51 30 303

mojca.gartner@loske-mesnine.si

PRODAJA MESA:

Tomaž Trček, vodja komerciale

Tel.: 04/ 51 30 387

GSM: 041 650 528

tomaz.trcek@loske-mesnine.si

ADMINISTRACIJA – FAKTURNI ODDELEK:

Sandra Krum

Tel.: 04/ 51 30 384

GSM: 041 522 055

sandra.krum@loske-mesnine.si

PRODAJA MESNIH IZDELKOV:

Mira Vonča, vodja maloprodaje

GSM: 041 833 353

mira.vonca@loske-mesnine.si

POSLOVALNICE – klik na zavihek

KLANJE – NAROČANJE:

Andreja Troglič

Tel.: 04/ 51 30 380

storitveno.klanje@loske-mesnine.si

ZASILNI ZAKOL:

DEŽURNI MESAR

GSM: 041 632 963

PROIZVODNI OBRATI:

KLAVNICA ŠKOFJA LOKA

Studenec 3

4220 Škofja Loka

Oznaka obrata: SI 18 ES

MESNINE BOHINJA

Savska c. 7

4264 Bohinjska Bistrica

Tel.: 04/ 57 27 327

fax.: 04/ 57 27 328

mesnine.bohinja@loske-mesnine.si

Oznaka obrata: SI 23 ES

ARVAJ

Britof 25

4000 Kranj

Tel.: 04/ 280 21 00

fax.: 04/ 280 21 19

arvaj.narocila@loske-mesnine.si

Oznaka obrata: SI 306 ES

PODATKI OD DRUŽBI LOŠKE MESNINE:

Loške mesnine d.o.o.

Kidričeva c. 63 a

4220 Škofja Loka

info@loske-mesnine.si

DAVČNA ŠTEVILKA: SI75422573

MATIČNA ŠTEVILKA: 1722832

TRR DBS: 19100-0010083883

TRR NLB: 02949-0253798590

TATARSKI BIFTEK


Bliža se čas praznikov in obdarovanj, slavij in slavnostnih večerij.
Tatarski biftek je kot nalašč za tovrstne priložnosti.
Izdelan je iz najbolj kakovostnega, izbranega govejega mesa in začimb, ki mu dajejo posebno aromo ter prepoznaven okus.
Nudimo tatarski biftek Loških mesnin in biftek blagovne znamke Arvaj.
Najdete ga na policah mesnic Loških mesnin in v živilskih trgovinah Loške zadruge.

KRVAVICE

Začela se je sezona slastnih krvavic. Proizvajamo krvavice, ki so polnjene tako v svinjsko kot goveje črevo. Peče se jih na olju ali masti pri nizki temperaturi od 30 – 40 minut, da ne počijo. Primerne so kot samostojna jed ali kot priloga repi in zelju ter praženemu krompirju.

Krvavice so pasterizirana mesnina, izdelana iz drobovine in žit, slasten okus pa jim dodajo tudi specifične začimbe.

Naj vam teknejo!