Mast in maščobni izdelki

Maščobni izdelki so narejeni skrbno, po tradicionalnih recepturah in brez konzervansov. Pri njihovi predelavi je uporabljena zgolj kuhinjska sol, značilno aromo pa dajeta naravni začimbi: česen in poper. Sušeni klobasi v zaseki da značilen vonj in okus klasična prekajevalnica na bukova drva.

mb_kolekcija_lončki

prenovljena kolekcija maščobnih proizvodov

BOHINJSKI OCVIRKI – suhi

Bohinjski ocvirki - suhi

Pasterizirane mesnine. Sestavine: svinjsko mastno tkivo, kuhinjska sol, mleko

BOHINJSKI OCVIRKI – v masti

Bohinjski ocvirki v masti

Pasterizirane mesnine. Sestavine: svinjsko mastno tkivo, kuhinjska sol, mleko

SVINJSKA MAST – 500g

Svinjska mast

Pasterizirane mesnine. Sestavine: svinjsko mastno tkivo, kuhinjska sol, mleko

BOHINJSKA ZASEKA 300g

Bohinjska zaseka 300g

Pasterizirane mesnine. Sestavine: svinjsko mastno tkivo, kuhinjska sol,  začimbe (česen, poper).

BOHINJSKA ZASEKA 500g

Bohinjska zaseka 500g

Pasterizirane mesnine. Sestavine: svinjsko mastno tkivo, kuhinjska sol,  začimbe (česen, poper).

KLOBASA V ZASEKI VP

PAsterizirane mesnine.Sestavine:zaseka (svinjsko mastno tkivo, kuhinjska sol, začimbe (česen, poper)), suha domača klobasa (svinjsko meso, svinjsko mastno tkivo, goveje meso, začimbe, kuhinjska sol, dekstroza, antioksidant (askorbinska kislina, natrijev izoaskorbat), konzervans (natrijev nitrit)).

Seznam izdelkov / sestavine / vsebnost alergenov