POLTRAJNE IN BARJENE MESNINE

 

Barjene klobase blagovne znamke Arvaj so ena izmed najobsežnejših in na tržišču najmočnejše zastopanih podskupin iz skupine klobas. Med njimi zagotovo najbolj izstopa nezamenljiva KRANJSKA KLOBASA, ki je na Gorenjskem nepogrešljiva v ponudbi tradicionalnih jedilnikov.

BELA MUENCHENSKA KLOBASA

PIKANTNA KLOBASA ZA ŽAR

PARIŠKA SALAMA

ŠUNKA V OVITKU

TELEČJE HRENOVKE

GOVEJA KLOBASA

PIVSKA KLOBASA S SIROM

TIROLSKA SALAMA

ŠUNKARICA

HRENOVKE

GORENJSKA KLOBASA

POSEBNA SALAMA

POSEBNA SALAMA Z VRTNINAMI

VIKEND SALAMA

ANDRAŽEVA SALAMA

KRVAVICE

Začela se je sezona slastnih krvavic. Proizvajamo krvavice, ki so polnjene tako v svinjsko kot goveje črevo. Peče se jih na olju ali masti pri nizki temperaturi od 30 – 40 minut, da ne počijo. Primerne so kot samostojna jed ali kot priloga repi in zelju ter praženemu krompirju.

Krvavice so pasterizirana mesnina, izdelana iz drobovine in žit, slasten okus pa jim dodajo tudi specifične začimbe.

Naj vam teknejo!

IZBRANA KAKOVOST – Goveje meso

IZBRANA KAKOVOST – Goveje meso

Loške mesnine so pridobile certifikat Izbrana kakovost – sveže meso (goveje meso)

Izbrana kakovost je nova nacionalna shema kakovosti, ki je namenjena kmetijskim pridelkom oziroma živilom s posebnimi lastnostmi, ki se lahko nanašajo na sestavo, okolju prijazno pridelavo, kakovost surovin, dobrobit živali, posebno zdravstveno varstvo živali, način krmljenja, dolžino transportnih poti, predelavo, hitrost predelave surovin oziroma čim manjšo kasnejšo obdelavo pri skladiščenju in transportu.

Proizvodi, ki so certificirani in označeni z znakom »Izbrana kakovost – Slovenija«, prinašajo potrošnikom zagotovilo da ima proizvod naslednje lastnosti:

• pridelan in predelan v Sloveniji

• ima specifične lastnosti: kakovost, način pridelave in predelave, dobrobit živali, način krmljenja in podobno.

• da so ti parametri redno (vsaj enkrat letno) kontrolirani s strani akreditiranih kontrolnih organov.