Prekajena goveja rebra

Goveja rebra nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - rebra položite v hladno vodo in jih kuhajte 40 minut. Primerna so za uporabo v enolončnicah ali kot samostojna mesna jed s praženim krompirjem ali krompirjevo solato.

Tip izdelka: Konzervirano in prekajeno meso
Naziv izdelka: Goveja rebra prekajena
Sestavine: goveja rebra, voda, kuhinjska sol, stabilizator: natrijev polifosfat, maltodekstrin, ojačevalec okusa: mononatrijev glutaminat, antioksidant: natrijev askorbat, začimbe in začimbni ekstrakti, aroma, konzervans: natrijev nitrit
Energijska vrednost: 861kJ/207kcal, maščobe 16,1 g, od tega nasičene maščobe 6,3 g, ogljikovi hidrati 0,6 g,od tega sladkorji <0,5 g, beljakovine 15,5g, sol 2,0 g
Alergeni: /
Rok trajanja: 42 dni
Opombe: 100% govedina
Količina: približno 2000g
Pakiranje: nepakirano
PEM kg