Prekajena rebra

Svinjska rebra nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - rebra položite v hladno vodo in jih kuhajte 40 minut. Primerna so za uporabo v enolončnicah ali kot samostojna mesna jed s praženim krompirjem ali krompirjevo solato.

Tip izdelka: Konzervirano in prekajeno meso
Naziv izdelka: Rebra prekajena
Sestavine: svinjska rebra, voda, kuhinjska sol, stabilizator: natrijev polifosfat, maltodekstrin, ojačevalec okusa: mononatrijev glutaminat, antioksidant: natrijev askorbat, začimbe in začimbni ekstrakti, aroma, konzervans: natrijev nitrit
Energijska vrednost: 861 kJ / 207 kcal; maščobe 16,1 g, od tega nasičene maščobe 6,3 g, ogljikovi hidrati 0,6 g, od tega sladkorji < 0,5 g, beljakovine 15,5 g, sol 2,0 g
Alergeni: /
Rok trajanja: 42 dni
Opombe: /
Količina: približno 1500g približno 300g
Pakiranje: nepakirano vakuum
PEM kg kg