Prekajene svinjske kosti

Svinjske kosti nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - kost položite v hladno vodo in kuhajte 40 minut. Primerne so za uporabo v enolončnicah.

Tip izdelka: Konzervirano in prekajeno meso
Naziv izdelka: Svinjske kosti prekajene
Sestavine: svinjske kosti, voda, kuhinjska sol, stabilizator: natrijev polifosfat, maltodekstrin, ojačevalec okusa: mononatrijev glutaminat, antioksidant: natrijev askorbat, začimbe in začimbni ekstrakti, aroma, konzervans: natrijev nitrit
Energijska vrednost: 861 kJ / 207 kcal, maščobe 16,1 g, od tega nasičene maščobe 6,3 g, ogljikovi hidrati 0,6 g, od tega sladkorji <0,5 g, beljakovine 15,5 g, sol 2,0 g
Alergeni: /
Rok trajanja: 42 dni
Opombe: /
Količina: približno 700g
Pakiranje: nepakirano
PEM kg