Prekajene zadnje svinjske krače

Svinjske krače nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - kračo položite v hladno vodo in jo kuhajte 40 minut. Primerna je za uporabo v enolončnicah ali kot samostojna mesna jed s praženim krompirjem ali krompirjevo solato.

Tip izdelka: Konzervirano in prekajeno meso
Naziv izdelka: Svinjske krače prekajene zadnje
Sestavine: Zadnja svinjska krača, voda, jedilna sol, stabilizator: natrijev polifosfat, maltodekstrin, ojačevalec okusa: mononatrijev glutaminat, antioksidant: natrijev askorbat, začimbe in začimbni ekstrakti, aroma, konzervans: natrijev nitrit
Energijska vrednost: 875 kJ / 210 kcal, maščobe 14,3 g, od tega nasičene maščobe 5,1 g, ogljikovi hidrati 0,6 g, od tega sladkorji <0,5 g, beljakovine 20,5 g, sol 2,0 g
Alergeni: /
Rok trajanja: 42 dni
Opombe: /
Količina: približno 1500g približno 1500g
Pakiranje: nepakirano vakuum
PEM kg kg