Krvavice

Krvavice sodijo med klasiko tradicionalne slovenske kuhinje. Njena zanimivost pa je, da jo v vsaki regiji proizvajajo nekoliko drugače. Krvavica je narejena iz kakovostnih surovin, med katere sodita tudi ješprenj in riž. Od začimb najbolj in značilno izstopata majaron in meta. Pripravijo se s pečenjem v pečici ali ponvi.

Tip izdelka: Poltrajne in barjene mesnine
Naziv izdelka: Krvavice
Sestavine: kuhano svinjsko meso in drobovina, ješprenj (vsebuje GLUTEN), riž, kri, kuhinjska sol, začimbe, sladkor, ojačevalci arome: E621, E627, E631, sušena zelenjava, dekstroza, koruzni škrob, rastlinsko olje, barvilo: riboflavin
Energijska vrednost: 651 kJ / 156 kcal, maščobe 7,7 g, od tega nasičene maščobe 3,0 g, ogljikovi hidrati 14,8 g, od tega sladkorji < 0,5 g, beljakovine 6,9 g, sol 1,6 g
Alergeni: GLUTEN
Rok trajanja: nepakirano 7 dni, v banjici 10 dni
Opombe: /
Količina: približno 2000g približno 400g
Pakiranje: nepakirano vakuum vakuum
PEM kg kg kg