Krvavice sodijo med klasiko tradicionalne slovenske kuhinje. Njena zanimivost pa je, da jo v vsaki regiji proizvajajo nekoliko drugače. Krvavica je narejena iz kakovostnih surovin, med katere sodita tudi ješprenj in riž. Od začimb najbolj in značilno izstopata majaron in meta. Pripravijo se s pečenjem v pečici ali ponvi.
Tip izdelka: | Poltrajne in barjene mesnine |
Naziv izdelka: | Krvavice okrogle in mini |
Sestavine: | kuhano svinjsko meso in drobovina, ješprenj (vsebuje GLUTEN), riž, kri, kuhinjska sol, začimbe, sladkor, ojačevalci arome: E621, E627, E631, sušena zelenjava, dekstroza, koruzni škrob, rastlinsko olje, barvilo: riboflavin |
Energijska vrednost: | 651 kJ / 156 kcal, maščobe 7,7 g, od tega nasičene maščobe 3,0 g, ogljikovi hidrati 14,8 g, od tega sladkorji < 0,5 g, beljakovine 6,9 g, sol 1,6 g |
Alergeni: | GLUTEN |
Rok trajanja: | 7-10 dni |
Opombe: | / |
![]() |
|||
Količina: | približno 330g | približno 2500g | |
Pakiranje: | vakuum | banjica | |
PEM | kg | kg |