Žrebičja suha klobasa je narejena iz kvalitetnejšega žrebičjega mesa in svinjske slanine, ki so mu dodane izbrane začimbe. Uživa se narezana na rezine, običajno kot narezek za predjed v kombinaciji z drugimi mesninami, siri, nekaterimi vrstami sadja ter vloženo ali svežo zelenjavo.
Tip izdelka: | Sušene mesnine |
Naziv izdelka: | Žrebičja suha klobasa |
Sestavine: | žrebičje meso (70 %), svinjsko mastno tkivo, sol, začimbe, stabilizatorja: natrijev difosfat, natrijev trifosfat, antioksidant: natrijev eritorbat, konzervans: natrijev nitrit |
Energijska vrednost: | 1461 kJ / 351 kcal; maščobe 24,1 g, od tega nasičene maščobe 11,8 g, ogljikovi hidrati 1,1 g, od tega sladkorji 0,2 g, beljakovine 30,3 g, sol 3,8 g |
Alergeni: | / |
Rok trajanja: | 120 dni |
Opombe: | / |
![]() |
|||
Količina: | približno 300g | ||
Pakiranje: | vakuum | ||
PEM | kg |