Krvavica sodi med klasiko tradicionalne slovenske kuhinje. Njena zanimivost pa je, da jo v vsaki regiji proizvajajo nekoliko drugače. Krvavica Mesnin Bohinja je narejena iz kakovostnih surovin, med katere sodita tudi ješprenj in riž. Od začimb najbolj in značilno izstopata majaron in meta.
| Tip izdelka: | Kuhana pasterizirana klobasa |
| Naziv izdelka: | KRVAVICA |
| Sestavine: | kuhano svinjsko meso in drobovina, ješprenj (vsebuje GLUTEN), riž, kri, kuhinjska sol, začimbe, sladkor, ojačevalci arome: E621, E627, E631, sušena zelenjava, dekstroza, koruzni škrob, rastlinsko olje, barvilo: ribofl avin |
| Energijska vrednost: | 651 kJ/ 156 kcal, maščobe 7,7 g, od tega nasičene maščobe 3,0 g, ogljikovi hidrati 14,8 g, od tega sladkorji <0,5 g, beljakovine 6,9 g, sol 1,6 g |
| Alergeni: | GLUTEN |
| Rok trajanja: | 14 dni |
| Opombe: | / |
![]() |
|||
| Količina: | približno 500g - 1 par | ||
| Pakiranje: | vakuum | ||
| PEM | kg |