Prekajeni svinjski vrat je klasično nasoljen ter vroče dimljen in termično obdelan, tako da je primeren za uživanje brez segrevanja, še boljši okus pa dosežemo s segrevanjem. Odličen je kot priloga vseh vrst enolončnic, s hrenom ali krompirjevo solato.
| Tip izdelka: | Prekajeno meso |
| Naziv izdelka: | PREKAJEN SVINJSKI VRAT BK |
| Sestavine: | svinjski vrat, sol, začimbe (poper, lovor), konzervans (natrijev nitrit) |
| Energijska vrednost: | 1368 kJ / 330 kcal; maščobe: 28,2 g; od tega nasičene maščobe: 12,2 g; ogljikovi hidrati: 0,2 g; od tega sladkorji: < 0,1 g; beljakovine: 18,9 g; sol: 4,99 g |
| Alergeni: | / |
| Rok trajanja: | 90 dni |
| Opombe: | / |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| Količina: | približno 2500g | približno 1200g | približno 500g |
| Pakiranje: | vakuum | vakuum | vakuum |
| PEM | kg | kg | kg |