V obratu Mesnin    Bohinja   v Bohinjski Bistrici poteka predelava mesnih izdelkov po tradicionalnih recepturah in postopkih že več kot polovico stoletja.

V začetku je na tej lokaciji poleg proizvodnje mesnih izdelkov potekalo tudi klanje živali, v letu 2013 pa smo se osredotočili izključno na predelavo kakovostnih mesnih izdelkov.

Izdelke Mesnin Bohinja odlikuje domačnost, kakovostna surovina in skrbna roka mesarjev. Oblikovani so ročno in izdelani z veliko občutka , pridih domačnosti pa jim daje prekajevalnica na bukova drva iz Bohinjskih gozdov.

ROSTBIF Z ZAČIMBAMI

Rostbif je izbrani kos mesa iz govejih ledij, ki veljajo za enega najlepših kosov mesa govedine. Primeren je za pripravo pečenke v pečici ali pa za peko zrezkov. Zelo pomembno je, da je pred pripravo gotove jedi goveje meso dobro uležano in segreto na sobno temperaturo, saj se bo le tako pri peki ohranila sočnost in mehkoba zrezka ali pečenke. Naš rostbif že vsebuje izbrane začimbe in je toplotno obdelan, kar vam bo zagotovo olajšalo pripravo.

 

TATARSKI BIFTEK

Gurmanski navdušenci zagotovo ne morejo mimo izvrstnega tatarskega biftka.
Izdelan je iz najbolj kakovostnega, izbranega govejega mesa in začimb, ki mu dajejo posebno aromo ter prepoznaven okus.
Nudimo tatarski biftek Loških mesnin in biftek blagovne znamke Arvaj.
Najdete ga na policah mesnic Loških mesnin in v živilskih trgovinah Loške zadruge.