V obratu Mesnin    Bohinja   v Bohinjski Bistrici poteka predelava mesnih izdelkov po tradicionalnih recepturah in postopkih že več kot polovico stoletja.

V začetku je na tej lokaciji poleg proizvodnje mesnih izdelkov potekalo tudi klanje živali, v letu 2013 pa smo se osredotočili izključno na predelavo kakovostnih mesnih izdelkov.

Izdelke Mesnin Bohinja odlikuje domačnost, kakovostna surovina in skrbna roka mesarjev. Oblikovani so ročno in izdelani z veliko občutka , pridih domačnosti pa jim daje prekajevalnica na bukova drva iz Bohinjskih gozdov.

TATARSKI BIFTEK

Gurmanski navdušenci zagotovo ne morejo mimo izvrstnega tatarskega biftka.
Izdelan je iz najbolj kakovostnega, izbranega govejega mesa in začimb, ki mu dajejo posebno aromo ter prepoznaven okus.
Nudimo tatarski biftek Loških mesnin in biftek blagovne znamke Arvaj.
Najdete ga na policah mesnic Loških mesnin in v živilskih trgovinah Loške zadruge.

KRVAVICE

Začela se je sezona slastnih krvavic. Proizvajamo krvavice, ki so polnjene tako v svinjsko kot goveje črevo. Peče se jih na olju ali masti pri nizki temperaturi od 30 – 40 minut, da ne počijo. Primerne so kot samostojna jed ali kot priloga repi in zelju ter praženemu krompirju.

Krvavice so pasterizirana mesnina, izdelana iz drobovine in žit, slasten okus pa jim dodajo tudi specifične začimbe.

Naj vam teknejo!