MAST IN MAŠČOBNI IZDELKI

 

Maščobni izdelki so narejeni skrbno, po tradicionalnih recepturah in brez konzervansov. Pri njihovi predelavi je uporabljena zgolj kuhinjska sol, značilno aromo pa dajeta naravni začimbi: česen in poper. Sušeni klobasi v zaseki da značilen vonj in okus klasična prekajevalnica na bukova drva.

BOHINJSKA ZASEKA 300 g

KLOBASA V ZASEKI

SVINJSKA MAST 500 g

BOHINJSKA ZASEKA 500 g

OCVIRKI - SUHI

SVINJSKA MAST - RINFUZA

ZASEKA - PROSTA

OCVIRKI V MASTI

TATARSKI BIFTEK

Gurmanski navdušenci zagotovo ne morejo mimo izvrstnega tatarskega biftka.
Izdelan je iz najbolj kakovostnega, izbranega govejega mesa in začimb, ki mu dajejo posebno aromo ter prepoznaven okus.
Nudimo tatarski biftek Loških mesnin in biftek blagovne znamke Arvaj.
Najdete ga na policah mesnic Loških mesnin in v živilskih trgovinah Loške zadruge.

KRVAVICE

Začela se je sezona slastnih krvavic. Proizvajamo krvavice, ki so polnjene tako v svinjsko kot goveje črevo. Peče se jih na olju ali masti pri nizki temperaturi od 30 – 40 minut, da ne počijo. Primerne so kot samostojna jed ali kot priloga repi in zelju ter praženemu krompirju.

Krvavice so pasterizirana mesnina, izdelana iz drobovine in žit, slasten okus pa jim dodajo tudi specifične začimbe.

Naj vam teknejo!