MAST IN MAŠČOBNI IZDELKI

Maščobni izdelki so narejeni skrbno, po tradicionalnih recepturah in brez konzervansov. Pri njihovi predelavi je uporabljena zgolj kuhinjska sol, značilno aromo pa dajeta naravni začimbi: česen in poper. Sušeni klobasi v zaseki da značilen vonj in okus klasična prekajevalnica na bukova drva.

BOHINJSKA ZASEKA 300 g

BOHINJSKA ZASEKA 500 g

BOHINJSKA ZASEKA - PROSTA

BOHINJSKA ZASEKA S ČILIJEM

KLOBASA V ZASEKI - POLOVICA

KLOBASA V ZASEKI

SVINJSKA MAST 500 g

SVINJSKA MAST - PROSTA

BOHINJSKI OCVIRKI - SUHI

BOHINJSKI OCVIRKI- SUHI 1000 g

BOHINJSKI OCVIRKI V MASTI

BOHINJSKI OCVIRKI V MASTI - PROSTI

IZBRANA KAKOVOST – Goveje meso

IZBRANA KAKOVOST – Goveje meso

Loške mesnine so pridobile certifikat Izbrana kakovost – sveže meso (goveje meso)

Izbrana kakovost je nova nacionalna shema kakovosti, ki je namenjena kmetijskim pridelkom oziroma živilom s posebnimi lastnostmi, ki se lahko nanašajo na sestavo, okolju prijazno pridelavo, kakovost surovin, dobrobit živali, posebno zdravstveno varstvo živali, način krmljenja, dolžino transportnih poti, predelavo, hitrost predelave surovin oziroma čim manjšo kasnejšo obdelavo pri skladiščenju in transportu.

Proizvodi, ki so certificirani in označeni z znakom »Izbrana kakovost – Slovenija«, prinašajo potrošnikom zagotovilo da ima proizvod naslednje lastnosti:

• pridelan in predelan v Sloveniji

• ima specifične lastnosti: kakovost, način pridelave in predelave, dobrobit živali, način krmljenja in podobno.

• da so ti parametri redno (vsaj enkrat letno) kontrolirani s strani akreditiranih kontrolnih organov.

KRANJSKA KLOBASA

KRANJSKA KLOBASA

Ste vedeli, da je kranjska klobasa odlična tudi poleti? Pripravimo jo lahko na žaru ali pa skuhamo sklasično po navodilih. Zraven prija kisla krompirjeva solata ali pa zelenjava z žara, žganci in še kaj. Preizkusite jo, ne bo vam žal.