SUHOMESNATO IN PREKAJENO MESO

Prekajeni izdelki kot so šunka, krača, vrat, rebra, govedina, jeziki in kosti so narejeni iz kakovostne surovine. So suho soljeni z dodatkom naravnih začimb, kot sta lovor in poper ter klasično prekajeni v prekajevalnicah na bukova drva iz Bohinjskih gozdov.

HAMBURŠKA SLANINA

 

PREKAJENA SVINJKA REBRA

 

PREKAJENA ŠUNKA

 

PREKAJENI VRAT

 

ROSTBIF Z ZAČIMBAMI

Rostbif je izbrani kos mesa iz govejih ledij, ki veljajo za enega najlepših kosov mesa govedine. Primeren je za pripravo pečenke v pečici ali pa za peko zrezkov. Zelo pomembno je, da je pred pripravo gotove jedi goveje meso dobro uležano in segreto na sobno temperaturo, saj se bo le tako pri peki ohranila sočnost in mehkoba zrezka ali pečenke. Naš rostbif že vsebuje izbrane začimbe in je toplotno obdelan, kar vam bo zagotovo olajšalo pripravo.

 

TATARSKI BIFTEK

Gurmanski navdušenci zagotovo ne morejo mimo izvrstnega tatarskega biftka.
Izdelan je iz najbolj kakovostnega, izbranega govejega mesa in začimb, ki mu dajejo posebno aromo ter prepoznaven okus.
Nudimo tatarski biftek Loških mesnin in biftek blagovne znamke Arvaj.
Najdete ga na policah mesnic Loških mesnin in v živilskih trgovinah Loške zadruge.