TRAJNE MESNINE

 

Suhe salame in klobase so narejene iz izbranega kakovostnega mesa, ročno oblikovane ter klasično prekajene in sušene. Sušeno meso odlikuje suho soljenje mesa in uporaba naravnih začimb, kot sta lovor in poper, nežno aromo dima pa prispeva hladno prekajevanje. *Sušenim izdelkom pridih domačnosti daje prekajevalnica na bukova drva.

DOMAČA SUHA SALAMA

BOHINJSKA SUŠENA ŠUNKA

SUHA DOMAČA KLOBASA

BOHINJSKA SLANINA

OGRSKA SALAMA

BOHINJSKI ZAŠINEK

TATARSKI BIFTEK

Gurmanski navdušenci zagotovo ne morejo mimo izvrstnega tatarskega biftka.
Izdelan je iz najbolj kakovostnega, izbranega govejega mesa in začimb, ki mu dajejo posebno aromo ter prepoznaven okus.
Nudimo tatarski biftek Loških mesnin in biftek blagovne znamke Arvaj.
Najdete ga na policah mesnic Loških mesnin in v živilskih trgovinah Loške zadruge.

KRVAVICE

Začela se je sezona slastnih krvavic. Proizvajamo krvavice, ki so polnjene tako v svinjsko kot goveje črevo. Peče se jih na olju ali masti pri nizki temperaturi od 30 – 40 minut, da ne počijo. Primerne so kot samostojna jed ali kot priloga repi in zelju ter praženemu krompirju.

Krvavice so pasterizirana mesnina, izdelana iz drobovine in žit, slasten okus pa jim dodajo tudi specifične začimbe.

Naj vam teknejo!