KRANJSKA KLOBASA ARVAJ
Kranjska klobasa Arvaj je tradicionalna slovenska poltrajna mesnina, zaščitena z geografsko označbo. Izdelana je iz najboljšega mletega svinjskega mesa in trde slanine, začinjena s soljo, česnom in poprom ter vroče prekajena z bukovim lesom. Za kakovost je prejela številne nagrade, večkrat tudi naziv NAJBOLJŠA KRANJSKA KLOBASA.
Po izročilu se kranjska klobasa uživa bodisi topla s praženim kislim zeljem ali kislo repo, bodisi hladna z žemljo ali kajzerico, z gorčico in nastrganim hrenom. Svoje mesto je našla tudi v sodobni kulinariki.
Mesni izdelki blagovne znamke ARVAJ imajo že dolgoletno tradicijo in pri slovenskem potrošniku predstavljajo pojem kvalitete. Z izborom 100% govejih izdelkov dopolnjujemo izredno pestro paleto izdelkov blagovne znamke Arvaj. Naši 100% goveji izdelki so pridobili certifikat halal, za proizvodnjo katerih uporabljamo kakovostno surovino izključno lastne predelave (lastnega zakola).