ŽAR PROGRAM

 

 

V ponudbi žar programa je zajet celoten sortiment pripravljenega mešanega mletega mesa kot so pleskavice in čevapčiči. Nudimo tudi več vrst ražnjičev, žar klobasic, mesnega sira in izdelkov iz 100% govedine kot so goveji čevapčiči in goveja pleskavica.

ČEVAPČIČI

GOVEJI ČEVAPČIČI

ZAČINJENA SVINJSKA REBRA

KLOBASA ZA ŽAR - KLASIK

TELEČJE HRENOVKE

MESNI SIR ŽREBIČEK

PLESKAVICE

ZAČINJENI SVINJSKI VRAT

KLOBASA S SIROM

KLOBASA ZA ŽAR - PIKANT

MESNI SIR

GRILL PLOŠČA

SVINJSKI RAŽNJIČI Z ZELENJAVO

ZAČINJENI SVINJSKI KARE

MASA ZA ČEVAPČIČE

HRENOVKE

MESNI SIR PIZZA

BELA KLOBASA

KRVAVICE

Začela se je sezona slastnih krvavic. Proizvajamo krvavice, ki so polnjene tako v svinjsko kot goveje črevo. Peče se jih na olju ali masti pri nizki temperaturi od 30 – 40 minut, da ne počijo. Primerne so kot samostojna jed ali kot priloga repi in zelju ter praženemu krompirju.

Krvavice so pasterizirana mesnina, izdelana iz drobovine in žit, slasten okus pa jim dodajo tudi specifične začimbe.

Naj vam teknejo!

IZBRANA KAKOVOST – Goveje meso

IZBRANA KAKOVOST – Goveje meso

Loške mesnine so pridobile certifikat Izbrana kakovost – sveže meso (goveje meso)

Izbrana kakovost je nova nacionalna shema kakovosti, ki je namenjena kmetijskim pridelkom oziroma živilom s posebnimi lastnostmi, ki se lahko nanašajo na sestavo, okolju prijazno pridelavo, kakovost surovin, dobrobit živali, posebno zdravstveno varstvo živali, način krmljenja, dolžino transportnih poti, predelavo, hitrost predelave surovin oziroma čim manjšo kasnejšo obdelavo pri skladiščenju in transportu.

Proizvodi, ki so certificirani in označeni z znakom »Izbrana kakovost – Slovenija«, prinašajo potrošnikom zagotovilo da ima proizvod naslednje lastnosti:

• pridelan in predelan v Sloveniji

• ima specifične lastnosti: kakovost, način pridelave in predelave, dobrobit živali, način krmljenja in podobno.

• da so ti parametri redno (vsaj enkrat letno) kontrolirani s strani akreditiranih kontrolnih organov.