POLTRAJNE IN BARJENE MESNINE

slika artikla
slika artikla

Hrenovke

Hrenovke so narejene iz izbranega svinjskega in govejega mesa, slanine in začimb, polnjene v naravna ovčja čreva. Zelo okusne so pečene na žaru, ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Coctail hrenovke

Coctail hrenovke so narejene iz izbranega svinjskega in govejega mesa, slanine in začimb, polnjene v naravna ovčja čreva, težke približno 20g. Ze...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Hrenovke v slanini

Hrenovke so narejene iz izbranega svinjskega in govejega mesa, slanine in začimb, polnjene v naravna ovčja čreva in ovite v prekajeno slanino. Zelo...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Safalada

Safalade so klobasice narejene iz izbranega svinjskega in govejega mesa, slanine in začimb, polnjene v naravna svinjska čreva. Nadev je enak nadevu ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Cocktail klobasa

Za pripravo klobase coctail se uporablja svinjsko meso in trda slanina, katerima so dodani sol, poper in česen. Je vroče prekajena z bukovim lesom i...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Telečje hrenovke

Telečje hrenovke so narejene iz izbranega telečjega mesa, kakovostnega sončničnega olja in začimb, polnjene v naravna ovčja čreva. Zelo okusne ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Bela muenchenska klobasa

Bela munchenska klobasa je barjena klobasa, narejena iz svinjskega mesa in slanine, z dodanimi začimbami, med katerimi je najbolj poudarjena in speci...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Gorenjska klobasa

Je poltrajni mesni izdelek, narejen iz mlete svinjine, govedine, slanine ter začimb in izbranih dodatkov. Polnjena v naravne ovitke in prekajena. Pak...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Goveja klobasa

Je poltrajni mesni izdelek, narejen iz govedine, začimb in izbranih dodatkov. Polnjena v naravne ovitke in prekajena. Pakiranje (približno): 250 g....

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Goveja klobasa za žar

Goveja klobasa za žar je narejena iz grobo mlete govedine in izbranih začimb, polnjena v naravna čreva. Za kratek čas je dimljena, da dobi prijete...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Kranjska klobasa

Kranjska klobasa je mesni izdelek, ki je zaščiten z geografsko označbo in jo lahko proizvajajo ter poimenujejo le certificirani proizvajalci. Za pr...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pikantna klobasa za žar

Pikantna klobasa je narejena iz svinjskega in govejega mesa ter slanine z izbranimi mešanicami začimb, ki klobasi daje značilen pikanten okus. Prim...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pivska klobasa s sirom

Pivska klobasa s sirom je narejena iz mlete svinjine, govedine in slanine, sira ter začimb in izbranih dodatkov. Polnjena je v naravna čreva in prek...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Posebna salama BICIK’L

Bicik`l salama je narejena iz fino mlete svinjine in slanine, ki skupaj z dodatkom sira, šampinjonov in paprike tvori zelo okusno in osvežilno salam...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Navadna salama

Navadna salama je narejena iz srednje debelo zmlete govedine, svinjine in slanine, izbranih začimb in dodatkov, polnjena v umetni ovitek. Je predhodn...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Posebna salama

Posebna salama je narejena iz drobno zmlete svinjine in govedine. Ima zelo homogen nadev, ki se ga zlahka nareže na rezine. Je rožnate barve. Primer...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Posebna salama z vrtninami

Posebna salama z vrtninami je narejena iz drobno zmlete svinjine in govedine. Ima zelo homogen nadev, ki se ga zlahka nareže na rezine. Je rožnate b...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pariška salama

Pariška salama je narejena iz svinjskega in govejega mesa ter slanine, ki je na prerezu vidna v obliki kock. Masi so dodane izbrane začimbe in dodat...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Tirolska salama

Tirolska salama je narejena iz grobo narezanega svinjskega in govejega mesa, slanine ter začimb in dodatkov, ki dajejo tirolski salami značilen okus...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Vikend salama

Vikend salama je narejena iz mletega in nasekljanega svinjskega in govejega mesa, slanine ter začimb in dodatkov. Primerna je za sendviče ter narezk...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Šunka v ovitku

Je poltrajna salama narejena iz kakovostnih kosov grobo mletega svinjskega stegna. Odlična je za narezke, sendviče in na kanapejih. Pakiranje (pribl...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Šunkarica

Šunkarica je narejena iz grobo mlete svinjine, govedine in koščkov slanine, ki so vidni na prerezu salame. Dodane so začimbe, ki dajejo značilen ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Mesni sir

Mesni sir je mesni izdelek iz modela, narejen iz kakovostnega mesa, najbolj okusen je rahlo popečen na žaru, v pečici ali ponvi, primeren kot glavn...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Domača žolca

Vsebuje kose kuhanega svinjskega in govejega mesa z izbranimi začimbami, razporejenimi med želatino. Običajno se jo postreže narezano na kose, naj...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Svinjski jezik v aspiku

Vsebuje kose kuhanega svinjskega in govejega mesa z izbranimi začimbami, razporejenimi med želatino. Običajno se jo postreže narezano na kose, naj...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Krvavice

Krvavice sodijo med klasiko tradicionalne slovenske kuhinje. Njena zanimivost pa je, da jo v vsaki regiji proizvajajo nekoliko drugače. Krvavica je n...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Timova salama

Narejena je iz svinjine, govedine in slanine z dodanimi začimbami, ki salami dajo značilen okus. Polnjena je v umetne ovitke, ki rezini dajo obliko ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Loška goveja salama

Loška goveja salama je narejena iz 100% govejega mesa, začimb in dodatkov, polnjena v umetni ovitek. Primerena za sendviče, narezke, pizzo in toast...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Mortadela

Mortadelo tradicionalno lahko postrežemo narezano na tanke rezine ali na kockice skupaj s toplim svežim belim kruhom. Dodamo pa jo lahko tud...

več o izdelku...

KONZERVIRANO IN PREKAJENO MESO

slika artikla
slika artikla

Slanina s posipom

Narejena je iz mesa svinjskih reber, prepredena z maščobnimi pasovi. Posebnost okusa je v dodanih začimbah in aromi dima, ki naredijo izdelek za pr...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Prešana slanina

Narejena je iz mesa svinjskih reber, prepredena z maščobnimi pasovi. Postreže se narezana na tanke rezine za narezke, sendviče, pizze. Pakiranje (...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Prešana slanina s poprom

Narejena je iz mesa svinjskih reber, prepredena z maščobnimi pasovi. Posebnost okusa je v značilnem posipu s poprom. Postreže se narezana na tanke...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Prešana slanina s papriko

Narejena je iz mesa svinjskih reber, prepredena z maščobnimi pasovi. Posebnost okusa je v značilnem posipu s papriko. Postreže se narezana na tank...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pečena šunka

Pečena šunka je narejena iz kakovostnega svinjskega mesa, katerega nasolimo in toplotno obdelamo. Izdelek je primeren za takojšnjo uporabo, zelo ok...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pizza šunka

Narejena je iz kosov svinjskega mesa in izbranih začimb, polnjena v umetni ovitek in oblikovana v kalupu v značilno kvadratno obliko. Odlična je up...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Toast šunka

Narejena je iz kakovostnejših kosov svinjskega mesa in izbranih začimb, polnjena v umetni ovitek in oblikovana v kalupu v značilno kvadratno obliko...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pečena rolana slanina

Meso svinjskih reber nasolimo, začinimo in zvijemo v rolo, katero ovijemo z elastično mrežico. Izdelek je primeren za takojšnjo uporabo. Odlična ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Svinjski hrbet z začimbami

Izdelek je narejen iz svinjskega hrbta brez kosti, ki ga naprej nasolimo in začinimo, toplotno obdelamo in nato še dimimo, da pridobi značilno arom...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pečen svinjski hrbet

Izdelek je narejen iz svinjskega hrbta brez kosti, ki ga naprej nasolimo in začinimo, dimimo in spečemo, da pridobi značilno aromo. Pakiranje (prib...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Roastbeef z začimbami

Roastbeef je narejen iz govejega hrbta brez kosti, ki ga naprej nasolimo in začinimo, toplotno obdelamo in nato še dimimo, da pridobi značilno arom...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pečena panceta

Izdelek je narejen iz svinjske mesnate slanine, ki jo nasolimo in začinimo, dimimo ter toplotno obdelamo, tako da je primerna za takojšnje uživanje...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pečena panceta brez kože in hrustanca

Izdelek je narejen iz svinjske mesnate slanine, ki jo nasolimo in začinimo, dimimo ter toplotno obdelamo, tako da je primerna za takojšnje uživanje...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Kuhana kmečka šunka

Kuhana kmečka šunka je narejena iz celega kosa svinjskega stegna s pripadajočo kostjo. Svinjsko stegno je nasoljeno ter vroče dimljeno in toplotno...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Prekajena šunka brez kosti

Narejena je iz nasoljenega svinjskega stegna ter dimljena. Izdelek je potrebno termično obdelati. Odlično se poda k velikonočnim dobrotam in kot pr...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Prekajena šunka s kožo

Narejena je iz nasoljenega svinjskega stegna s kožo ter dimljena. Izdelek je potrebno termično obdelati. Odlično se poda k velikonočnim dobrotam i...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Prekajen svinjski vrat

Narejen je iz kakovostnega svinjskega mesa - vratu, ki se ga nasoli in vroče dimi. Izdelek je potrebno termično obdelati (kuhajte v vreli vodi 40 mi...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Kuhan pršut

Narejen je iz svinjskega stegna, ki se ga soli in položi v model, da dobi značilno kvadratasto obliko. Odličen je v sendvičih, narezkih in na pizz...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Kuhan pršut s kožo

Narejen je iz svinjskega stegna, ki se ga soli in položi v model, da dobi značilno kvadratasto obliko. Odličen je v sendvičih, narezkih in na pizz...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pečeni pršut

Narejen je iz svinjskega stegna, ki se ga soli in položi v model, da dobi značilno kvadratasto obliko. Odličen je v sendvičih, narezkih in na pizz...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Prekajena goveja rebra

Goveja rebra nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - rebra položite v hladno vodo in jih kuhajte 40 minut. Primerna so za...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Obrana svinjska rebra

Svinjska obrana rebra nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - rebra položite v hladno vodo in jih kuhajte 40 minut. Prime...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Prekajena rebra

Svinjska rebra nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - rebra položite v hladno vodo in jih kuhajte 40 minut. Primerna so ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Dimljen goveji jezik

Dimljen goveji jezik je nasoljen in vroče dimljen. Izdelek je potrebno termično obdelati (kuhajte v vreli vodi 40 minut). Odličen je kot priloga vs...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Kuhan goveji jezik

Goveji jezik nasolimo in kuhamo, tako da je primeren za takojšno uživanje brez segrevanja, še boljši okus pa dosežemo s segrevanjem. Odličen je ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Pečena junetina

Izdelek je narejen iz kakovostnejšega govejega mesa - stegno, ki se ga nasoli in toplotno obdela, tako da je izdelek primeren za takojšnje uživanje...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Prekajene goveje kosti

Goveje kosti nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - kost položite v hladno vodo in kuhajte 40 minut. Primerne so za upor...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Prekajene svinjske kosti

Svinjske kosti nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - kost položite v hladno vodo in kuhajte 40 minut. Primerne so za up...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Prekajene zadnje svinjske krače

Svinjske krače nasolimo in vroče dimimo. Izdelek je potrebno termično obdelati - kračo položite v hladno vodo in jo kuhajte 40 minut. Primerna je...

več o izdelku...

SUŠENE MESNINE

slika artikla
slika artikla

Čajna klobasa

Čajna klobasa je sušena salama tanjšega premera, narejena iz drobno mlete svinjine. Postreže se narezana na tanjše ali debelejše rezine, običaj...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Suha goveja salama

Narejena je izključno iz govejega mesa z začimbami, zaradi katerega ima značilno aromo. Postreže se narezana na tanke rezine, običajno kot nareze...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Suha kmečka salama

Postreže se narezana na tanke rezine, običajno kot narezek za predjed v kombinaciji z drugimi mesninami, siri, nekaterimi vrstami sadja ter vloženo...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Suha sendvič salama

Salama narejena iz drobno mleta mešanica svinjskega in govejega mesa z dodano slanino ter začimbami, katero hladno prekadimo in sušimo. Primerna je...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Suha žrebičja salama

Žrebičja suha salama je narejena iz kvalitetnejšega žrebičjega mesa in svinjske slanine, ki so mu dodane izbrane začimbe. Postreže se olupljena...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Suhi gorenjski želodec

Narejen je iz grobo mletega svinjskega in govejega mesa, ki so mu dodane slanina ter izbrane začimbe. Polnjen je v ovitek, narejen iz naravnih materi...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Suha domača klobasa z zaseko

Domača suha klobasa z zaseko je narejena iz svinjskega in govejega mesa, ki so mu dodane slanina in začimbe. Za prave gurmane je klobasi dodana še ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Suha domača klobasa

Postreže se narezana na rezine, običajno kot narezek za predjed v kombinaciji z drugimi mesninami, siri, nekaterimi vrstami sadja ter vloženo ali s...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Suha žrebičja klobasa

Žrebičja suha klobasa je narejena iz kvalitetnejšega žrebičjega mesa in svinjske slanine, ki so mu dodane izbrane začimbe. Uživa se narezana na...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Sudžuk

Narejen je iz drobno mletega govejega mesa z začimbami, polnjen v tanjši umetni ovoj ovalne oblike, katerih konca sta povezana z vrvico v obliko pod...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Kraška panceta

Kraška panceta je narejena iz rahlo hladno prekajenega in sušenega klasično soljenega mesa. Odlična je na rezine ali na koščke narezana s kruhom...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Goveji pršut

Narejen je izključno iz govejega mesa. Med proizvodnim postopkom boljše puste kose govejega stegna suho nasolimo in začinimo, hladno dimimo in suš...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Goveja vešalica

Narejena je izključno iz govejega mesa. Med proizvodnim postopkom boljše puste kose govejega mesa suho nasolimo in začinimo, hladno dimimo in suši...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Zašinek

Zašinek je narejen iz kakovostnega svinjskega vratu, klasično suho soljen z dodatkom naravnih začimb. Odličen na rezine narezan v sendvičih, nare...

več o izdelku...

MAŠČOBNI IZDELKI

slika artikla
slika artikla

Domača svinjska mast

Svinjska mast je okusen nadomestek olja v toplih jedeh. Pakiranje (približno): 500 g in 1000 g....

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Goveja mast

Goveja mast je odličen nadomestek olja v toplih jedeh, primeren za ljudi, ki ne smejo ali ne želijo uživati svinjine. Segrejte in počakajte, da se...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Domači suhi ocvirki

Ocvirke pogrejte v ponvi in uporabite za zabelo enolončnic, žgancev, jajčnih jedi. Pakiranje (približno): 250 g in 3000 g....

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Ocvirki v masti

Topli zlato rjavi ocvirki so odlična zabela različnih jedi. Pakiranje (približno): 500 g in 5000 g....

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Gorenjska zaseka

Zaseka je tradicionalna slovenska zabela, narejena iz dimljene slanine, soli in začimb, ki se jo lahko uporabi v različnih jedeh ali kot namaz. Paki...

več o izdelku...

MESNI PRIPRAVKI

slika artikla
slika artikla

Tatarski biftek

Posebno mesto v ponudbi mesnih pripravkov ima zagotovo gurmanska specialiteta Tatarski biftek. Pripravljen je iz najboljših kosov govejega mesa, majo...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pečenice

Pečenica je presna klobasa, narejena iz grobo mletega svinjskega mesa, polnjena v naravna čreva. Da bo pečena pečenica še posebej sočna in okusn...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Pečenice PIKANT

Pečenica PIKANT je presna klobasa pikantnega okusa, narejena iz grobo mletega svinjskega mesa, polnjena v naravna čreva. Da bo pečena pečenica še...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Telečja pašteta

Telečja pašteta je narejena iz telečjega mesa, sončničnega olja, smetane, začimb in dodatkov, ki tvorijo okusno lahko mazljivo pašteto blagega ...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla
100% govedina

Goveja pašteta

Goveja pašteta je narejena iz govejega mesa, sončničnega olja, smetane, začimb in dodatkov, ki tvorijo okusno lahko mazljivo pašteto smetanastega...

več o izdelku...
slika artikla
slika artikla

Gorenjska prata - BUDELJ

Prata ali budelj je stara slovenska jed, ki je najbolj značilna za gorenjski konec Slovenije. Pripravljena je iz prekajenega mesa, večje količine j...

več o izdelku...
Izdelava MISIT Mitja Hlede s.p.